Φέτος το σχολείο μας ομόρφυνε ακόμα περισσότερο!!! Με την καθοριστική συμβολή του Συλλόγου Γονέων αλλά και με τη βοήθεια του Δήμου  ..Χαιρόμαστε όταν όλοι μαζί (Δήμος, Γονείς, Διευθύντρια, Δάσκαλοι) δουλεύουμε ομαδικά για το καλό των παιδιών…

Ο χώρος όπου μεγαλώνουν τα παιδιά μας είναι και δική μας υπόθεση. Η ασφάλεια, η υγιεινή και η παρέμβαση στους χώρους αφορά όλη τη σχολική κοινότητα: μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς! Με την πεποίθηση ότι «για την κακή μας τύχη δε φταίνε τα άστρα» και με τη βεβαιότητα ότι είναι και στο δικό μας χέρι να αλλάξουμε αρκετά στους χώρους και στο προαύλιο του Σχολείου μας μαζευτήκαμε για ακόμα μια φορά την Πέμπτη 2 Μαϊου , το απόγευμα και καθαρίσαμε . Σκουπίσαμε τις πευκοβελόνες και το προαύλιο, βάψαμε, κλαδέψαμε, παίξαμε και ήπιαμε και το καφεδάκι μας (ο  καφές είχε μιαν άλλη υπέροχη γεύση)!

Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί για ακόμα μια φορά «εν δράσει»

Γονείς, σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε να έχουμε ένα όμορφο σχολείο για μας αλλά κυρίως για τα παιδιά μας! Να είστε σίγουροι ότι δε θα μας γονατίσει η σκληρή καθημερινότητα. Άλλωστε Όλοι Μαζί, Μπορούμε!!!

ΥΓ: Οι γονείς που δεν μπόρεσαν να βρίσκονται λόγω υποχρεώσεων να μη στεναχωριούνται…έχουμε κι άλλες δουλειές…..